0,00 € , 0 izd.

Plačila

Načini plačila

Spletna trgovina UL PEF omogoča naslednje načine plačila za nakupe znotraj Slovenije:

 s plačilno ali kreditno kartico (Activa, Maestro, Mastercard, Visa) ali

  • po predračunu.

 V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

  • plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
  • po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo spletne trgovine UL PEF.

 

Nakupna pogodba - račun

Nakupna pogodba - račun je sklenjen v slovenskem jeziku. Kupec prejme račun za naročene izdelke skupaj z naročenimi izdelki v paketu. Kopija računa bo skladno z veljavno zakonodajo shranjena Univerzi v Ljubljani, Pedagoški fakulteti, Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana in jo lahko prejmete na pisno zahtevo preko e-naslova zalozba@pef.uni-lj.si.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Pregled naročil je možen v uporabniškem profilu kupca na spletni strani https://zalozba.pef.uni-lj.si/prodaja, kategorija MOJ RAČUN/zgodovina naročil.

 

Nakup za pravne osebe

Postopek nakupa  za pravne osebe je enak kot za fizične osebe, le da v  koraku vnosa naslova za dostavo vnesete  tudi ime podjetja in ID za DDV. Ob prejetem naročilu vam bomo izdali e-račun in ga skupaj s knjigo(ami) poslali po pošti.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine UL PEF veljajo tudi za pravne osebe, razen v delu, ki se nanaša na možnost odstopa od pogodbe. Pravnim osebam omogočamo vračilo dobavljenih izdelkov v okviru reklamacijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe kot to velja za potrošnike (fizične osebe).